Mitt mål...

Är att försöka skriva ett inlägg om dagen. Jag kanske inte kommer att klara det i november, men från december brukar det hända saker. 
 
Jag kommer även att försöka lägga upp fler bilder än jag gjort i de här första inläggen, så oroa er inte, denna blogg kommer inte bestå av bara text. :-)
 
Vi har en oskriven regel hemma att pyntet inte kommer fram innan första advent och inga julsaker eller tidningar köps in innan första november. Jag brukar kunna hålla den regeln rätt så bra, så länge jag får läsa mina julbloggar ifred. Och titta kan man ju alltid göra. :-)
 
Jag har nu blivit medlem på Julbloggar så jag hoppas att någon kommer att titta förbi om ett tag. Lämna isåfall gärna en kommentar. 
 
 

Jag har blivit med blogg igen...

Men det här kommer att bli min första blogg som är helt inriktad på julen. 

Jag älskar julen och börjar planera hur jag vill ha det från september ungefär, men eftersom jag lever med min man som inte är lika förtjust i julen som jag är så måste jag hålla mig och inte börja pynta för tidigt. 

Men det kan ändå vara bra tror jag. Jag är ju tyvärr en sån person som börjar planera saker väääldigt långt innan, så jag är nästan trött på det när det väl är dags. Men inte julen. :-) Den gillar jag alltid.

Som jag nämnde i beskrivningen så har jag inte riktigt möjlighet att sitta och pyssla med en massa saker. Jag gör oftast inga smällkarameller eftersom det inte passar i granen och jag har inga ställen att ha stilleben eller liknande, så min jul blir oftast ändå rätt enkel. 

Här vill jag bara dela med mig av min julglädje och kanske lite snygga bilder och bra tips på saker man kan göra för att få det lite juligt hemma. 

Förvänta er dock inte några bilder på julpynt hemma hos mig innan första advent. Det är gränsen vi har här hemma. Jag fyller år i slutet på november och innan det blir det inget julpynt uppsatt. 

Sådär, det var lite om mig, jag hoppas ni kommer trivas. Jag ska även försöka fixa till bloggen lite så den blir lite juligare, men jag ville bara börja skriva lite först. 

En enkel jul

En blogg för att göra julen mysig med enkla knep utan timmar av pyssel

RSS 2.0